Please enter your personal login information in order to view the albums you are authorized to access.
Successful
Error
Kastelen Brabant
Kastelen Limburg
Kastelen Zeeland
Kastelen Buitenland
Atelier Vandré Helmond
FotoMario - series
Open albumEmbed album as playerSend link to album
Overzicht van het Weverslabyrint, gezien in ongeveer de mooiste 50 foto's die ik ooit van het Weverslabyrint gemaakt heb.
Open albumDownload albumSend link to album
Samen met Paula van Dijk en Lisette Kuijpers op bezoek bij Bertha Willms met Raymond Lahaye. Spetshonden kijken. Paula heeft er 2 in Nieuw-Zeeland: Harley en Iris. Bertha heeft: Jasper, Doortje en Anika en Raymond heeft Frida. Lisette heeft haar Lizzy bij
Open albumSend link to album
Wandeling met Theo bij Ohé en Laak. Vanaf de Hompesche molen naar Stonehenge a/d Maas en vandaaruit naar kasteel Hasselholt - t'Geutje. Een bijzondere fotoserie door de mystieke lokatie maar zeker ook de sfeer die in de lucht hing. Verwondering alom.
Open albumSend link to album
Dagje met Theo en Carolien naar het vestingstadje Kampen. Mooi gelegen aan de IJssel met drie eeuwenoude stadspoorten. Langs de IJsselkade lagen een aantal grote zeilschepen en in het haventje bij de Koggewerf een replica van de Kamper Kogge bekeken.
Open albumSend link to album
2012 oktober bezochten Wilma en ik het museum Volkenkunde in Leiden. http://volkenkunde.nl/ Dankzij de Chinese autoriteiten zijn drie manshoge strijders van het befaamde Chinese Terracottaleger tijdelijk te bekijken. Maar ook de andere zalen zijn boeiend
Open albumSend link to album
Dieren in hun natuurlijke omgeving. Soms effectvol bewerkt, maar zo veel mogelijk puur natuur. Verrassend in Silent Touch.
Open albumSend link to album
Van dichtbij genomen of ingezoomd. Verrassende opnames zoals je het met eigen ogen zelden goed bekijkt. Door er een foto van te maken komt het dichterbij en kun je het bijna aanraken.
Open albumSend link to album
Fotograferen kan alleen omdat er verschilis tussen licht en donker. Zonder licht geen foto. Het spel tussen licht en schaduw fascineert me en het is dan ook een uitdaging om met dat licht te spelen tijdens het maken van de foto. Zonder nabewerking!
Open albumSend link to album
Ik maak graag foto's van van alles en nog wat. Maar de grootste uitdaging is om te vast te leggen wat er allemaal aan symmetrie te zien is. Zowel van mensenwerk (oud en modern) als van de natuur. Niets geeft meer voldoening. Kijk en geniet met mij mee ;-)
Open albumSend link to album
Landschappen met diepte, vergezichten, waar je ver weg kunt kijken. Waar je de geest even vrij kunt laten en het oneindige even kunt waarnemen. Mooie plekjes die me in stilte geraakt hebben.
Open albumSend link to album
De Strabrechtse heide tussen Heeze,Lierop,Mierlo en Geldrop in is een uitgestrekt gebied met heide, vennen en bossen. Een fraai wandelgebied met vele plekken om even tot stilte te komen. Ik wandel er graag met Wilma en neem regelmatig mijn camera mee.
Open albumSend link to album
Wandeling in de Ripse bossen. Deel (Stippelberg) wordt beheerd door Natuurmonumenten, deel (Breedveld en Knokkelpeel) wordt beheerd door Staatsbosbeheer. De beide delen zijn mbv bordjes aangegeven. Men werkt hier samen aan het in stand houden van.
Open albumSend link to album
Mooie uitzichten buiten Nederland. - België, Duitsland (Beieren, Algau), Oostenrijk (Oberjoch, Nebelhorn), Portugal (Algarve), NieuwZeeland (Rotorua)
Open albumSend link to album
De binnenstad van Helmond wordt vernieuwd; Vossenberg, Weverspoort en Zonnekwartier. Mijn foto's van sloop en nieuwbouw. 2008 tot nu. Het wordt alleen maar mooier. Veel plezier! Eerste foto van nieuwe jaargang is aangegeven.
Open albumSend link to album
Brandevoort is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Helmond. Vooral het centrum (de Veste) is uniek.
Open albumSend link to album
Helmond heeft een oud kerkhof aan de Molenstraat met enkele oude grafmonumenten. Ik heb met deze serie de sfeer op het kerkhof vast willen leggen. Zeker niet alleen een trieste sfeer maar wel respect en waardige stilte. Puur Silent Touch!
Open albumSend link to album
Mooie gebouwen en gebieden direct rondom Helmond. Leuke uitstapjes of voor een leuke wandeling.
Open albumSend link to album
De Leonarduskerk is in 1940 gebouwd door architect HC vd Leur en heeft fraaie kruisribbooggewelven op natuurstenen aanzetten. De vensters zijn in Bellot-stijl. Vanaf 2008 is in, maar wel los van, de kerk een gezondheidscentrum gevestigd.
Open albumSend link to album
Wijnkelders van Eyck in Helmond is in 2011 gekozen tot wijnwinkel van het jaar. Een enorme prestatie gezien het hoge nivo in klanttevredenheid dat de meeste wijnwinkels nastreven. Met deze fotoserie geeft ik de prettige uitstraling van de winkel weer.
Open albumSend link to album
De Koninklijke Verenigde Leerfabriek is gebouwd van 1920 tot 1924. De gebouwen zijn dus bijna 100 jaar oud. In de toptijd werkten er 1800 mensen. In 2000 werden de hallen ontmanteld en sindsdien staan de gebouwen leeg. Een heerlijke fotolokatie.
Open albumSend link to album
Ik maak graag foto's op Schiphol. In eerste instantie waren dat vliegtuigen, maar de laatste tijd maak ik totaal andere foto's. Foto's van locaties waar menigeen aan voorbij loopt. En dat maakt fotograferen nu zo leuk, het ongeziene zichtbaar maken.
Zoom album
SilentTouch album
In Spirit fotografie (Gnosis)
Gezin albums
Video